pozegnanie Łady 2107

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Michal2
    Ambiente
    • 2010
    • 131
    • Octavia II combi (1Z5)
    • CDAA 1.8 TSI 160 KM

pozegnanie Łady 2107

Witam posiadam skode octavie 2000rok 2.0 benz. Wczoraj wieczorem podjechałem pod dom zgasiłem samochód. Po kilku minutach odpalam włączam światła a tu tylko postojowe przeciw mgielne tez nie działają brak kierunków ale awaryjne są, nawiew też nie działa brak klaksonu podgrzewania szyby. Dziwna sprawa czy miał ktoś już taki problem dodam że bezpieczniki są ok. Za każdą rade z góry dziękuje.
  • ruwado
    RS
    • 2009
    • 14885
    • Octavia IV (NX3)

pozegnanie Łady 2107

Pamiętam jak było to autko - marzenie. Tak jak Skoda 105/120

[ Dodano: Sob 21 Kwi, 12 22:50 ]
    za to będzie nowość
    pozdrawiam - Darek

Komentarz

• pandzik
      RS
      • 2011
      • 2254
      • Seat

Rosjanie z dalekiego wschodu już pewnie płaczą po tym aucie. Tam ta nowość Lady nie ma racji bytu.
      To akurat auto wspominam bdobrze. Wujek taką miał z wycieraczkami na reflektorach i innymi bajerami. Silnik dużo lepszy od FSO.

Komentarz

• ruwado
        RS
        • 2009
        • 14885
        • Octavia IV (NX3)

Zamieszczone przez pandzik
        z wycieraczkami na reflektorach i innymi bajerami.
        full wypas
        Zamieszczone przez pandzik
        Silnik dużo lepszy od FSO.
        tego się nie da podważyć.

Może tak sentymentalnie do tego podchodzę, ale w tym roku kończę "40". Przekraczam rubikon. Syrena, Warszawa - to moje najmłodsze lata.

Łada 2107, PF 126p, PF 125p, FSO Polonez, Skoda 105/120 - to moja młodość.
        pozdrawiam - Darek

Komentarz

• daneczek76
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 3642
          • Toyota

Ład potocznie zwana siódemką. jeszcze ich trochę w rejonach Białego stoku widać.
          [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

• paulina_88
            Classic
            • 2010
            • 19

A ja się na Ładzie 2105 (czyli starszej i trochę biedniejszej wersji 2107) uczyłam jeździć... to prawda że nie zawsze odpalała, nie miałam siły nią parkować zatoczki i bałam się wyjeżdżać za miasto, ale to jednak masa wspomnień - głównie jednak sympatycznych. Pamiętam, że razem z tatą uroniliśmy łezkę kiedy łada wędrowałą w końcu na złomowisko

Komentarz

• sew1981
              RS
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2009
              • 10917
              • Fiat

to kto się pisze na 2010 rocznik? za wschodnią granicą trochę tego sprzedają. Smieszne taki kanciak z 2010 :P

Komentarz

Pracuję...